Despre produse

Detalii despre produsele folosite în general :  

    Toate produsele sunt lucrate manual, cu foarte mare grijă,  pentru a fi de cea mai bună calitate.

  Etamina folosită este din bumbac precum şi aţa cu care se coase. Etamina folosită este de mai multe feluri adică cu găuri mai mici sau mai mari. Astfel un model de mărime mică, poate arăta mult mai mare cusut pe etamină cu găuri mari, iar mult mai mic pe etamină cu găuri foarte mici.

Cartonul folosit este special pentru felicitări sau tablouri.

Preţul unui produs poate varia în funcţie de mărimea, materia primă folosită şi timpul de lucru, iar acesta va fi comunicat în emailul de confirmare a comenzii.

   Detalii despre fiecare categorie în parte :

  Felicitările cusute pe etamină :

 Se poate realiza orice  fel de model, diferit de cele din prezentare, în culori diverse (în limita materiei prime disponibile). Cartonul dorit se pliază in trei, partea din faţă se decupează pentru a introduce etamina cu modelul dorit şi se lipeşte felicitarea.

Felicitările cusute pe carton :

La fel se poate realiza orice model dorit, diferit de cele din prezentare, în culori diverse (în limita materiei prime disponibile). Modelul cusut se lipeşte pe un carton de culoare potrivită cu cele folosite în model, iar apoi se lipeşte pe felicitare.

  Felicitările quilling :

 Acest model de felicitări este mai special, întrucât ornamemtele de pe felicitare (flori, frunze, fluturi), sunt confecţionate separat după un procedeu numit quilling, iar apoi lipite pe un carton şi apoi pe felicitare. Se pot face şi alte modele în afară de cele prezentate, în culori diferite.

 Semne de carte cusute pe etamină :

   Pot fi cusute pe etamină, mare sau mică, în funcţie de asta, vor arăte mai mari sau mai mici. Se pot realiza diverse modele, mottoul de pe spate poate fi diferit dar nu prea lung ( max 6 litere ) pentru a se încadra bine. Modelul de pe margine deasemenea poate fi diferit, dar în funcţie de aceasta va avea şi alt preţ.

Semne de carte cusute pe carton

 Se pot realiza modele diferite, în culori diverse, dimensiuni diverse. La cerere se pot aplica pe ele şi mărgele de nisip sau paiete.

 Semne de carte perforate

 Se pot realiza modele diferite, în culori diverse, dimensiuni diverse. Foarte drăguţe şi ieftine de asemenea.

 Invitaţiile pentru diferite evenimente :

  Se realizează la comandă, în funcţie de eveniment, mai sunt şi alte modele. În general se realizează pe carton, dar se poate şi cu etamină, sau tehnica quilling.

  Tablourile :

 Se pot realiza pe etamină mare sau mică în diferite modele sau dimensiuni, şi se pot livra cu ramă sau fără ramă. Dacă se livrează cu ramă, aceasta poate fi de diverse modele şi se plătesc separat. Se specifică dimensiunea modelului şi a ramei. Se pot realiza şi pe carton şi tehnica quilling.

  Bijuteriile :

  Se pot realiza diverse modele de brăţări din mărgele de nisip mici şi mijlocii cusute pe aţă, în diferite culori, sau brăţări( tip brăţara prieteniei) din noduri în diverse modele şi culori.

  Decoraţiuni :

Sunt realizate în tehnica origami şi se pot realizea diferite modele ( globuri decorative, flori, etc. )

Advertisements

One Response to “Despre produse”

  1. mihaela 30/08/2013 at 07:12 #

    buna ,ai niste maini de aur.felicitari pentru tot ceea ce faci!am o rugaminte,ai facut un tablou cusut pe etamina cu flori moc,cele 3 flori,vreau sa le cos si eu pe o ie,ai putea sa-mi dai si mie o schema ,te rog.multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: